X
تبلیغات
رایتل

معلومات طبی و صحی

آخرین اخبار و جدیدترین معلومات

بوی بددهان

ترجمعه شده از منابع ٱلمانی توسط داکتر زرمینه زمان وطن یار 



 بوی غیر قابل تحمل که از طریق تنفس بوجود میٱید
پتوفزیولوگی
عناصر ذیل در بوجود ٱمدن بوی بد دهان رول دارند
ـ هایدروجن سلفات
ـ دی امینوپنتان ۱٫۵
ـ منتان تیول
این عناصر از اثر تخریب شدن باکتریا ها خراب شدن مواد غذایی و موجودیت انساج مرده دردهن بوجود میٱیند.
علل
هشتاد تا نود فیصد دلایل بوی دهن موضعی در خود دهن ٫ سینوس ها و یا بینی و بلعوم میباشد
۱ـ دلایل موضعی ٱن عبارت از :
ـ کمبود و یا عدم حفاظة درست جوف دهن
ـ موجودیت ریشه های خراب و چرکی در دهن
ـ موجودیت بقایای مواد غذایی در دهان
ـ نوشیدن الکهول و کشیدن سیگار
ـ التهابات غشای مخاطی جوف دهن
ـ خشکی دهان که موجودیت بوی دهان صبحانه از اثر کم افراز شدن لعاب دهن در هنگام خواب میباشد.
ـ التهابات بافت های دندان بنام پریودنتیتس
ـ انفکشن های جوف دهن مثل سینوزیتس٫ رینیتس و تنسیلیتس
و غیره میباشد .
۲ ـ دلایل عمومی
ـ مرض شکر که بوی دهن مثل بوی اسیتون است
ـ انومالی های مری
ـ سیروز جگر
ـ عدم کفایه حاد و مزمن کلیه ها
ـ خوردن سیر و نوشیدن الکهول
ـ حساسیت مقابل مواد غذایی که باعث برهم خوردن مقدار فلورای معده میگردد
ـ کیتوزس که در اثر گرسنگی طولانی بوجود میاید
ـ گرفتن بعضی ادویه ها
تشخیص
تشخیص در ابتدا مشکل است زیرا شخص مصاب خود متوجه این پرابلم نمیشود و اطرافیان هم به دلیل رعایت احترام برایش نمیگویند.شخص مصاب میتواند پشت دست خودرا با زبان لیسیده بعد صبر کند تا ناحیه لیسیده شده خشک شود سپس ٱنجا را بوی کند نتیجه بدست ٱمده همان بوی دهان است .
در معاینه خانه داکتر دندان بوی دهان را توسط ٱلة بنام هلی متر تشخیص میکنند .
تداوی
ـ تداوی بوی بد دهان نظر به علل ٱن قرار ذیل است :
ـ حفظ الصحه جوف دهان توسط برس نمودن دندان ها دو مرتبه در روز سه الی پنج دقیقه بعد از صرف غذا٫ استفاده از تار دندان بخاطر پاک نمودن فاصله های بین دندانها٫ استفاده مواد کلی دهان برای از بین بردن باکتریاها وپاک کردن زبان برای اشخاصیکه که لقمه غذا را به درستی نمیجوند ضرور است
ـ بخاطر مرطوب نگهداشتن جوف دهن باید هر یک ساعت بعد نوشیده شود مخصوصٱ چای سیاه به دلیل داشتن پولی فینول و خاصیت انتی سیپتیک ٱن اضافه تر توصیه میگردد.
ـ اگر شخص مصاب امراض عمومی باشند که سبب بوجود ٱمدن بوی دهان شود باید شخص مصاب از موادیکه دهان را خوشبو میسازد استفاده نمایند از جمله نعنا ٫ زیره ٫ هیل ٫ و ساجق.
ـ اگر سبب بوی دهان موضعی باشد باید شخص مصاب نزد داکتر دندان مراجعه نماید که البته بعد از پاک کردن سنگ های دندانی ٫تداوی بیره ها ٫کشیدن ریشه های چرکی و پر کردن دندان های کریوسی پرابلم برطرف میشود.

بوی بددهان    
تاریخ ارسال: 1390/05/27 ساعت 07:18 ق.ظ | نویسنده: احمد نوید | چاپ مطلب
نظرات (2)
1390/09/12 10:48 ق.ظ
الیاس
امتیاز: 3 0
لینک نظر
سلام
به خاطر وب خوبت بهت تبریک میگم.یه زحمت واستون داشتم.من یه ایرانی بوده و علاقه مند به تحصیل ژزشکی در افغانستان هستم.می تونید راهنمایی کنید؟ممنون میشم اگر اطلاعاتی درباره این موضوع دارید در اختیارم بگذارید.با تشکر
1390/10/06 05:52 ب.ظ
رضا افشار
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام!

با مقاله ای از سعید مجردی مدیر سایت مغان ارس بمناسبت روز جهانی معلولین در وبلاگ خود خاک پایتان را توتیای چشم می سازم
ارادتمند رضا افشار

[گل][گل]
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد