X
تبلیغات
رایتل

معلومات طبی و صحی

آخرین اخبار و جدیدترین معلومات

تأثیر غذا در روحیه

پژوهشگران معتقدند نوع غذایی که افراد مصرف می کنند در روحیه آنها تأثیر دارد.
براساس تحقیقات انجام شده غذاهایی که افراد می خورند به علت این که حاوی مواد مغذی با خواص متفاوت است حامل سیگنالهای مغزی متعدد و متنوع است.بر اساس این تحقیقات مصرف پروتئین ها با افزایش ماده «دوپامین» در مغز موجب افزایش هوشیاری و مصرف «کربوهیدارت» ها موجب ایجاد آرامش و از میان رفتن اضطراب می شود .

تاریخ ارسال: 1386/11/30 ساعت 09:38 ق.ظ | نویسنده: احمد نوید | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد