معلومات طبی و صحی

آخرین اخبار و جدیدترین معلومات

معلومات طبی و صحی

آخرین اخبار و جدیدترین معلومات

کنترل چربی خون

چربی های مواد به دو گروه مشبوع و غیر مشبوع تقسیم می گردند. چربی های مشبوع ( مانند سرخی گوشت, ساسچ، کالباس، همبرگر، مغز زبان، مسکه، پنیر، آیسکریم، چاکلیت، ناریال ، کلچه، شیرینی باب و شیر پرچرب) مستقیما چربی خون را افزایش می دهند؛ در حالی که چربی های غیر مشبوع ( مانند روغن زیتون، روغن گل آفتاب پرست، روغن سویا، روغن جواری و گوشت ماهی) چنین اثری ندارند ، به علاوه چربی های غیر مشبوع موجود در ماهی نه تنها خطر انسداد عروق را کاهش می دهد، بلکه به رقیق شدن خون کمک می کنند. بنابراین برای کنترل چربی خون توصیه می کنیم:

الف- مصرف مواد غذائی حاوی چربی های مشبوع را تا حد ممکن کاهش دهید.

ب - حداقل دوبار در هفته از ماهی ( به صورت کبابی یا پخته ) استفاده نمایید.

ج - حتی الامکان مسکه نباتی یا مارگارین را جایگزین مسکه معمولی کنید.

د - در هفته بیشتر از سه یا چهار بیضه تخم مرغ استفاده نکنید.

ه - مرتب ورزش کنید.

و- حداقل چهار تا پنج نوع میوه یا سبزی تازه در وعده غذایی روزانه خود بگنجانید.

ز- سگرت نکشید.

ح - استرسهای محیطی و روانی را تا حد ممکن کاهش دهید.

نظرات 5 + ارسال نظر

سلام نوید جان !
آروزی خوشی برایت میکنم خدا نخواسته باشد که ناراحت باشی .
دوست خوبم مطالب با محتوای شما می ستایم .
نوید جان عزیز میخواستم بدانم در یم شبانه روز بدن یک فرد سالم بماند به چی اندازه کیلو کالوری ضرورت دارد ؟
و همچنان اطفال ؟
۲-
باری خواندم استفاده از پنیر برای پوست و جلد خوب هست .
اما همچنان پنیر سبب کندی ذهن میشود.هاهاه حقیقت دارد ؟
برای داشتن پوست زییا و شفاف چی باید کرد ؟

دوست شما فرشته
نوید جان موفق باشی عزیز !

فرشته سید 1386/12/11 ساعت 11:23 ب.ظ

نوید جان همین خط را بکار برده یی خیلی خوانا هست .
و این خیلی خوب هست دگران نیز به اسانی از مطالب شما مستفید شوند .
فرشته

بسیار عالی و مفید سایت است...
موفقیت بیشتر تان را خواهانم...
برادرتان ...
مطیع الله مطیع

انجینر فرهاد حفیظی 1387/08/12 ساعت 07:07 ب.ظ

نخست از همه سلام های گرم خود را خدمت برادر جوان و با استعداد داکتر صاحب نوید و تمام دوستان شان تقدیم داشته و از خداوند متعال آرزوی موفقیت های بیشتر برای ایشان استدعا مینمایم. امید وارم تا با حوصله مندی بیشتر این ویبلاک زیبا را غنی تر ساخته و از این طریق مصدر خدمت برای سایر جوانان که علاقه مند به تحصیل و کسب معلوات استند شوید.

برادر محترم ! مقاله را که در ارتباط کنترل چربی خون به نشر رسانیداید ، مطالعه نمودم خیلی ها مفید و آموزنده بود ، فقط سوالی در ذهنم خطور کرد و خواستم معلومات بیشتر را از شما کسب نمایم. سوال این است که چیگونه چربی ناریال میتواند جز چربی های باشد که شامل چربی های حیوانی مانند مسکه ، پنیر ، گوشت و غیره باشد ؟ در حالیکه ناریال جز نباتات بوده و باید چربی ناریال مانند سایر چربی های نباتی مانند روغن زیتون ، روغن گل آفتاب پرست و غیره به صحت مفید باشد.

اگر لطف نموده در این مورد برایم معلومات دهید خیلی ها سپاس گذار خواهیم بود.

با احترام
فرهاد حفیظی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد