معلومات طبی و صحی

آخرین اخبار و جدیدترین معلومات

معلومات طبی و صحی

آخرین اخبار و جدیدترین معلومات

نکاتی چند در مورد حفظ ویتامین های مواد غذائی

هنگام تهیه غذا ؛ برای حفظ ویتامین های برنج و حبوبات بخصوص ویتامین B موجود در آنها بهتر است : حبوبات قبل از مصرف در آب تر نشود و فقط شسته شوند . در مورد برنج نیز باید گفت که اگر سه بار شسته شود تقریبا بیشتر ویتامین B موجود در آن شسته شده و از بین خواهد رفت
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد