X
تبلیغات
رایتل

معلومات طبی و صحی

آخرین اخبار و جدیدترین معلومات

نکاتی چند در مورد حفظ ویتامین های مواد غذائی

هنگام تهیه غذا ؛ برای حفظ ویتامین های برنج و حبوبات بخصوص ویتامین B موجود در آنها بهتر است : حبوبات قبل از مصرف در آب تر نشود و فقط شسته شوند . در مورد برنج نیز باید گفت که اگر سه بار شسته شود تقریبا بیشتر ویتامین B موجود در آن شسته شده و از بین خواهد رفت
تاریخ ارسال: 1386/07/04 ساعت 03:35 ب.ظ | نویسنده: احمد نوید | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد