اسفناج (پلک)خواص دارویی فراوانی دارد که از آنها میتوان بهکاهش کلسترول مضرخون اشاره کرد . برگ اسفناج(پالک) منبع غنی ویتامین B3/C وA و آهن و پتاسیم است .این گیاه موجب هضم سریع غذا میشودوبرای کاهش وزن مناسب است .تحقیقات دانشمندان نشان می دهد:اسفناج (پالک) تب بر است و در وقایه از سرطان امعای بزرگ,معده,پروستات,حنجره و رحم موثراست .اسفناج (پالک) ترشحات لوزالمعده را افزایش میدهد وبرای تقویت اعصاب بسیارمناسباست.تخم اسفناج (پالک) ملین و خنک کننده و برای بر طرف کردن ادیما کبد و یرقان مفیداست .