X
تبلیغات
رایتل

معلومات طبی و صحی

آخرین اخبار و جدیدترین معلومات

اسفناج (پالک)کلسترول مضرخون را کاهش می‌دهد

اسفناج (پلک)خواص دارویی فراوانی دارد که از آنها می‌توان به‌کاهش کلسترول مضرخون اشاره کرد . برگ اسفناج(پالک) منبع غنی ویتامین B3/C وA و آهن و پتاسیم است .این گیاه موجب هضم سریع غذا می‌شودوبرای کاهش وزن مناسب است .تحقیقات دانشمندان نشان می دهد:اسفناج (پالک) تب بر است و در وقایه از سرطان امعای بزرگ,معده‌,پروستات‌,حنجره و رحم موثراست .اسفناج (پالک) ترشحات لوزالمعده را افزایش می‌دهد وبرای تقویت اعصاب بسیارمناسب‌است.تخم اسفناج (پالک) ملین و خنک کننده و برای بر طرف کردن ادیما  کبد و یرقان مفیداست .
تاریخ ارسال: 1386/06/28 ساعت 02:54 ب.ظ | نویسنده: احمد نوید | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد